Omplacering

1 ½ år gammel gul hanhund.

Efter sunde, udstillet og brugsprøve godkendte forældre.

Bror fra samme mor er Servicehund,

Basis trænet i lydighed. Påbegyndt brugsprøve træning. (apportering, dirrigering, hundefløjte)  Viser særdeles stor arbejdsglæde indenfor al slags træning, om det er som nævnt, lydighed, jagt, eller for den sags skyld, nosework eller agillity,  Han vil bare meget gerne træne :-) Fungerer fint med børn og andre dyr.

Hjem med RO og FORUDSIGELIGHED og hvor der er FOKUS PÅ POSITIV DAGLIG SOCIAL OG MENTAL TRÆNING vægtes højt, og er et krav. Gerne et hjem med anden hund af samme størrelse.

Elsker at være med på tur i bil.

IKKE til udstilling og avl - men er virkelig en glad dreng som vil elske, at få sig en ny og trofast træningsmakker, og som vil gå igennem ild og vand for sin nye bedste ven ;-) 

A + A på hofter - 0 + 0 på albuer.

KUN SERIØSE HENVENDELSER fra trænings interesserede personer/hundeførere!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Det sker ind imellem, dog sjældent, at der kan være en hund herfra til omplacering.

Omplacering kan skyldes mange ting. Det kan være en hund som er opdrættet her og solgt som hvalp som enten ønskes omplaceret af nutidige ejere på grund af personlige omsændigheder. så som skilsmisse, sygdom og dødsfald mm. Eller at den ikke trives i nuværende hjem, ikke kan være alene hjemme oma. Eller at jeg selv har en hund som jeg har beholdt fra hvalp men som siden viser sig ikke at leve op til mine krav om Brugs/udstillings eller avlshund.

Fælles for omplaceringshundene er, at de er sunde og raske, renlige og dejlige labrador retrievere, og er passet med vaccinationer og ormekure. De er alle opdrættet her og er naturligvis registreret i Dansk Kennel Klub. Og jeg har haft dem hjemme et stykke tid og derfor kan stå 100% inde for de oplysninger jeg har om hunden.

Når man køber en hund her, enten som hvalp eller som omplaceringshund, vil der altid følge sundhedsbog og stambog med.

Som udgangspunkt er prisen for en omplaceringshund svarende til min nuværende hvalpepris. Dog - kan den være højere såfremt hunden har bestået evt brugsprøver og/eller er udstillet med tilfredsstillende resultater. Grunden hertil er, at der er brugt oceaner af tid på socialisering af hunden, brugt tid og penge på træning, prøver og udstillinger. 

Der kan være mange årsager til, at man ønsker en omplaceringshund.

Det kan skyldes, at man gerne vil være udover hvalpestadiet med urenlighed, bideri i møbler/tæpper, eller at man gerne vil have en hund man kan begynde at gå til træning/udstilling med med det samme. Om man ønsker en hvalp eller en ældre omplaceringshund er et temperaments spørgsmål. Fælles er dog at herfra får man en sund og stærk hund, både mentalt og fysisk 

Når/hvis jeg har en omplaceringshund til salg, vil den blive annonceret her på siden. Og informationer om hunden oplyses ved interesse via en privat telefon samtale.

Men som proceduren er med hvalpe til salg, er den også sådan hvis man ønsker sig en omplaceringshund. Nemlig at man sender en udførlig e-mail hvor man oplyser hvem man er, hvor mange som bor i husanden, om der er børn og såfremt det er tilfældet, hvor gamle de er. Hvordan man bor (hus/lejlighed) hvor mange timer hunden skal være alene dagligt, og hvilke ønsker man har til netop en omplaceringshund. Om man ønsker at træne med den osv osv.