Det er en glæde at kunne annoncere hvalpe født 22 april 2022.

1 han, 2 piger. Alle 3 er sorte.

 DE ER  ALLE 3 RESERVERET!!!

Far: Multi Ch. Annual´s Poker Star "Løjser"

Mor: La Chighana Junko Joins The Japanese Geishas "Astrid".

Det er et kuld jeg umiddelbart forventer mig meget af både mentalt, sundhedsmæssigt og arbejdsmæssigt.

Begge forældre er gode, imødekommende, glade og kærlige familiehunde. De er begge fri på albuer, har A hofter og er testet fri for øjensygdomme. Far er multi udstillings champion, mor er udstillet med gode resultater. Far har bestået diverse brugs og markprøver og mor har i en alder af bare 9 måneder bestået brugsprøve

Far er også far til min unge tæve La Chighana Lioness L´sa som har det mest vidunderlige temperament, hvorfor det for mig var helt oplagt at bruge ham igen mens tid er (han er jo ved at være en aldrende herre). L´sa har en kuldbror som er solgt til Belgien, og den vordende førstegangs mor "Astrid" har en kuldbror som er Servicehund, og i øvrigt bestod sin Servicehunde prøve i en meget tidlig alder (kun 9 måneder gammel)

Så denne kombination forventes at kunne indfri stort set alle brugsegenskaber en Labrador Retriever bør besidde, og samtidigt være en kærlig, omsorgsfuld familiehund.

 

 

..............................................................................................................................................

 

OBS!

Som udgangspunkt bliver ingen skrevet op til en hvalp her, mellem hvalpe kuldene. Jeg opfordrer derfor til, at man ved interesse for en fremtidig hvalp hos La Chighana - løbende holder øje med hjemmesiden, og da retter henvendelse når der er hvalpe til salg.

Send  da venligst e-mail med relevante oplysninger så som:

Din erfaring med hunde 

Dit kendskab til racen

 Antal voksne og børn i familien (alder på børn)

Timeantal hunden forventes at være alene hjemme

Boligforhold (Hus - Lejlighed ?)

Ønsket køn

Forventninger til til den kommende hund (Familiehund/Servicehund/Jagthund/Lydighed/Udstilling)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle hvalpe sælges med DKK stambog, med DKK købskontrakt samt sundhedsbog og pas.

ALLE hvalpe har fået min. første vaccine samt flere gange ormekur ved overdragelsen, ligesom de naturligvis er microchippet jf. lovgivningen.